4 dorințe

May 19, 2024

Există 4 dorințe care întrețin iluzia și suferința. Din fericire, fiecare dintre cele 4 dorințe poate fi cedată. Mai apoi, te poți bucura de Viață cu inima plină de Iubire.

Cele 4 dorințe sunt:

1. Aprobare. Când îți dorești aprobare înseamnă că nu ai încredere. Poți alege acum să îi dedici fiecare acțiune lui Dumnezeu. Făcând ceea ce faci pentru Iubirea Lui Dumnezeu, observi cât de limitată este o dorință efemeră de a primi aprobarea celorlalți. Poți ceda astfel mai ușor dorința de aprobare.

2. Control. Ego-ul vrea să controleze. Asta pentru că ego-ul afirmă, fără a afirma în mod direct, că este mai tare și mai deștept decât Dumnezeu. Lucrurile stau cum stau. Însă ego-ul consideră că ar trebui și pot fi îmbunătățite. Iar îmbunătățirea aceasta este imaginată ca intervenind prin control. Fericirea este recunoscută când controlul este cedat.

3. Separare. În sens profund spiritual suntem UNA. Ego-ul se vede separat. Vede individualități. Același ego insistă în a vedea această separare fiindcă dacă ar renunța, renunțarea ar fi „moartea” lui. Din separare pleacă bârfa, judecata, inferioritatea, superioritatea și multe altele. Poți să îți amintești că în esența ești UNA cu Întregul și să cedezi dorința de separare.

4. Siguranță. Siguranță ajungem să ne dorim tot fiindcă ego-ul presupune că nu am fi în siguranță. De fapt ești dintotdeauna în grija Lui Dumnezeu. Așa că nu ai niciun motiv să te îngrijorezi sau să îți dorești siguranță. Ești deja în siguranță.

De fiecare dată când simți un disconfort, cedează dorințele de: aprobare, control, separare sau siguranță. O să observi cum odată cu această cedare, te găsești în Iubire.

Cu recunoștință,

Cosmin-Constantin Cîmpanu

Dacă materialele postate și informațiile primite te ajută, susține-mă prin plata unui abonament lunar:

MĂ ÎNSCRIU!

Abonează-te ca să păstrăm legătura și pe e-mail 📧

Datele tale sunt în siguranță. Nu îți voi trimite niciodată SPAM și te poți dezabona oricând.