Arată-ți astăzi că te iubești

May 01, 2023

Ești iubire. Iar astăzi este în fiecare zi. Acest articol vine cu o idee extrem de simplă, dar cu un impact semnificativ. Imaginează-ți cum după lectura acestui articol, fiecare om va avea grijă ca măcar astăzi să facă un gest sau să ruleze un gând prin care să arate că se iubește pe el însuși. Multiplică asta cu câteva mii de oameni și va deveni clar cum ceva foarte simplu poate avea un efect armonios și frumos.

Interesant este că atunci când cineva se iubește pe el însuși, acest lucru este plăcut și apreciat și de către ceilalți. Prezența iubirii armonizează de fiecare dată, chiar dacă aparențele ar putea sugera uneori altceva.

Toți oamenii sunt iubire în interiorul lor. Numai că la unii această energie radiază prin fiecare por, în timp ce la alții energia iubirii este blocată de tot felul de programe gunoi mentale și traume.

Ce îți propune acest articol este o rețetă simplă, ușor aplicabilă de către oricine și cu efect imediat. Nu există om căruia să nu i se schimbe starea imediat după ce a făcut un gest sau a rulat un gând conștient de iubire față de el însuși.

Viața este simplă. Iar principiile care conduc la armonizarea experienței de viață pe toate planurile, sunt și ele la rândul lor simple. Pentru ca ceva să funcționeze ar fi ideal ca omul să nu fie nevoit să își schimbe tot stilul de viață în ansamblul său pentru a putea aplica o recomandare. Cele mai eficiente tehnici și sugestii sunt cele care se pliază pe orice stil de viață și pot fi practicate în timp ce omul își vede liniștit de activitățile obișnuite de peste zi.

Acest lucru este valabil și pentru sugestia cu care vine articolul de astăzi. Iar în continuare îți vor fi oferite câteva exemple prin care poți arăta astăzi și în fiecare zi iubire față de tine însuți:

1. Să zicem că ieși din casă și te duci la muncă. Când ajungi la serviciu, dacă acolo există un lift, astăzi nu îl mai lua. Urcă încet pe scări până la etajul la care lucrezi. Nu e nimic complicat în asta și nu te grăbește nimeni. Când vei fi ajuns sus, vei simți satisfacția că ai făcut ceva care bucură trupul fizic, chiar dacă tu nu ești trupul fizic, ci ești Spiritul, merită să ai grijă de casa în care locuiești.

2. O altă modalitate simplă prin care poți arăta astăzi iubire față de tine însuți este să repeți preț de 1 minut sau chiar 30 de secunde fraza: „Te iubesc” sau „Te iubesc <<numele tău>>”. Doar atât. Un minut în care intri în rezonanță cu niște cuvinte de vibrație armonioasă îți pot impacta frumos întreaga zi.

3. Ai mai putea să refuzi politicos pe cineva astăzi. Acesta fiind tot un gest prin care arăți iubire față de tine însuți. De multe ori investim energie pentru a-i ajuta pe ceilalți în momente în care noi înșine suntem lipsiți de energie. Dă-ți voie să îți arăți că te iubești dacă vreo astfel de situație intervine astăzi și spune „nu”.

4. Fă acel lucru pe care ți-ai propus de foarte mult timp să îl faci și „îți stă pe creier” de câteva zile sau săptămâni. În funcție de cât de aglomerați sunt, se întâmplă des ca oamenii să stea cu câte ceva pe o listă de așteptare(scrisă sau mentală) care uneori se întinde pe săptămâni. Acel ceva care există acolo, dar nu este făcut consumă energie. De aceea, făcându-l, este tot un gest de iubire față de tine însuți fiindcă atunci când treaba va fi gata, te vei simți eliberat.

Exemple precum cele patru de mai sus ar mai putea fi oferite, dar acest articol te invită să fii și puțin inventiv și să alegi acea modalitate care este potrivită pentru tine și prin care vei arăta că te iubești. Poate fi orice și cu cât este ceva mai mic, cu atât mai bine. Nu e necesar să muți munții din prima zi. Consistența aduce rezultate pe termen lung. Tot ce ai de făcut este să începi cu câte un gest simplu în fiecare zi. Nu durează mai mult de câteva secunde sau un minut, dar când la finalul zilei vei putea spune că ai făcut ceva și pentru tine, o să simți cum inima îți tresaltă parcă de bucurie.

Ți-ai putea propune asemeni unui joc, să contabilizezi în fiecare seară gestul sau gândul prin care ți-ai arătat astăzi ție însuți că te iubești. Amintește-ți în fiecare seară înainte să te pui la somn cum ți-ai arătat astăzi că te iubești. După câteva zile o să vezi că va începe chiar să îți placă foarte mult. Iar fiind ceva simplu nu îl vei percepe drept o corvoadă.

Iubirea este în tot și în toate. Nu rămâne decât să o recunoaștem și trăim.

Cu precizarea că se recomandă a se începe cu un singur gest simplu de iubire față de tine însuți pe zi, cu timpul, un gest se poate transforma în două, iar două în trei, până când în fiecare secundă de peste zi trăiești și radiezi iubire. Prin conectarea la iubire, bolile se vindecă, stresul dispare, lucrurile încep să se așeze în realitatea subiectivă experimentată și atât tu cât și toată lumea din jur va fi din ce în ce mai fericită.

Arată-ți așadar astăzi, printr-un gest sau simplu gând, că te iubești pe tine însuți. Spune-ți: „Astăzi o să gândesc sau o să fac cutare, ca un gest prin care să arăt apreciere și iubire față de mine”, iar mai apoi trăiește din plin respectiva experiență.

Este simplu. Este ușor. Aproape că nu ai niciun motiv pentru care ceva atât de simplu să nu poată fi făcut. Iar magia va fi trăită atunci când acel lucru atât de simplu te va pune în rezonanță cu energii de vibrație înaltă iar tu, cel care ai ales să te iubești, vei experimenta asta.

Cu recunoștință,

Cosmin-Constantin Cîmpanu

Dacă materialele postate și informațiile primite te ajută, susține-mă prin plata unui abonament lunar:

MĂ ÎNSCRIU!

Abonează-te ca să păstrăm legătura și pe e-mail 📧

Datele tale sunt în siguranță. Nu îți voi trimite niciodată SPAM și te poți dezabona oricând.