Bucură-te!

May 16, 2024

A te bucura și a fi recunoscător pentru ceea ce experimentezi chiar acum este o posibilitate. Confucius a spus: „Un leu m-a urmărit până într-un copac, și m-am bucurat foarte mult de priveliștea din vârf.”

Fix la fel, s-ar putea să te simți urmărit de mulți „lei” în viața de zi cu zi. Dacă fugi de acești „lei” s-ar putea să te urci în diverși copaci. Capacitatea de a te bucura de fiecare experiență în parte este în tine și nu ți-o poate lua nimeni. Ajuns în vârful copacului, stă în puterea ta să te bucuri de priveliștea din vârf.

Mintea s-ar putea să îți spună că e greu. A te îngrijora pentru orice, este un antrenament. Tot un antrenament poate fi și recunoștința sau bucuria.

Dă-ți voie să te încrezi în Dumnezeu. Amintește-ți că oriunde ai fi, ești în locul potrivit. Și mulțumind, fii recunoscător pentru ceea ce experimentezi chiar acum. Lucrurile sunt cum sunt. A fi recunoscător pentru ce este, te pune într-o energie de unde vezi imediat soluții. Poți de asemenea recunoaște, prin recunoștință, armonia și Iubirea de care ești înconjurat.

Cu recunoștință,

Cosmin-Constantin Cîmpanu

Dacă materialele postate și informațiile primite te ajută, susține-mă prin plata unui abonament lunar:

MĂ ÎNSCRIU!

Abonează-te ca să păstrăm legătura și pe e-mail 📧

Datele tale sunt în siguranță. Nu îți voi trimite niciodată SPAM și te poți dezabona oricând.