Dincolo de vină

Oct 22, 2024

Te simți vinovat. Prin vinovăție ai produs necesitatea vindecării. Ți-ai negat nevinovăția și astfel ai ajuns să experimentezi ceea ce numești boală. Vinovăția te îndepărtează de Adevărata Natură. 

Propozițiile pe care le citești acum sunt o invitație de a te debarasa de vinovăție recunoscând-o ca fiind ceva fals. Odată debarasată vinovăția, vindecarea intervine ca un dar din partea Lui Dumnezeu. Practic îl blochezi pe Dumnezeu din a-ți dărui vindecarea simțindu-te vinovat. 

Poți să recunoști vinovăția ca inutilă. Numai ego-ul vede vina ca utilă argumentând: „Dacă mă simt vinovat pot să evit greșelile trecutului”. Adevărul este că poți să alegi acum Adevărul și implicit să eviți greșelile trecutului și fără a te simți vinovat. Singura utilitatea a vinovăției este boala. Însă boala nu este cu adevărat utilă. 

Atât vindecarea emoțională cât și cea trupească implică necesitatea cedării vinovăției. Amintește-ți că Dumnezeu nu te condamnă și prin urmare poți să nu o mai faci nici tu. Amintește-ți că singura ta voie poate să fie voia Lui. 

Cu recunoștință,

Cosmin-Constantin Cîmpanu

Dacă materialele postate și informațiile primite te ajută, susține-mă prin plata unui abonament lunar:

MĂ ÎNSCRIU!

Abonează-te ca să păstrăm legătura și pe e-mail 📧

Datele tale sunt în siguranță. Nu îți voi trimite niciodată SPAM și te poți dezabona oricând.