Dubiul și nesiguranța

Apr 10, 2024

Dubiul și nesiguranța se cer cedate lui Dumnezeu. Dumnezeu îți oferă deja toată siguranța de care ai nevoie, așa că nu este nevoie să ți-o mai dorești tu. Tocmai fiindcă îți dorești siguranță nu o ai. Permite-i dubiului ca așa cum apare să și dispară. Permite-i nesiguranței ca așa cum apare să și dispară.

Este firesc pentru omul interesat de progres spiritual conștient să experimenteze dubiu și nesiguranță. Unele din întrebările care apar sunt: „Oare învățătura aceasta este corectă?”, „Oare acesta este un maestru spiritual veridic?” și altele precum acestea.

De fiecare dată merită să ne îndreptăm privirea înspre Dumnezeu și să îi cerem Lui ajutor. Lucrurile o să devină clare.

Când suntem în ceață, o întrebare care ajută este: „Aș putea pentru măcar o clipă să îmi dau voie să fiu atât de în ceață pe cât sunt?”. Uneori simpla acceptare, conduce la disiparea neclarității.

Atât timp cât Intențiile sunt Iubirea, Integritatea și Adevărul, drumul va părea că are suișuri și coborâșuri, o să apară dubiu și neclaritate, dar destinația este sigură. Fiecare discipol spiritual dedicat se îndreaptă de fapt spre reamintirea Identității Reale.

Cu recunoștință,

Cosmin-Constantin Cîmpanu

Dacă materialele postate și informațiile primite te ajută, susține-mă prin plata unui abonament lunar:

MĂ ÎNSCRIU!

Abonează-te ca să păstrăm legătura și pe e-mail 📧

Datele tale sunt în siguranță. Nu îți voi trimite niciodată SPAM și te poți dezabona oricând.