Dumnezeu este infinit

Jul 16, 2024

„Dumnezeu este infinit?” Dacă răspunzi cu „da!” la această întrebare, înseamnă că nu există niciun „loc” înspre care să poți arăta și Dumnezeu să nu fie acolo. Dacă Dumnezeu nu ar fi într-un „loc” înspre care poți arăta, înseamnă că nu mai este infinit.

Dacă Dumnezeu este infinit, atunci El este în orice „loc” înspre care ai putea să indici acum. De asemenea este în orice situație, eveniment, persoană sau gând. Dumnezeu este și „în tine” și peste tot „în afara ta”. Totul se petrece pur și simplu în Dumnezeu. Fiindcă Dumnezeu este atotcuprinzător fiind infinit.

Dacă la întrebarea: „Dumnezeu este infinit?” răspunzi cu „nu!”, aceasta este pur și simplu o eroare. Dumnezeu nu este limitat, iar spiritualitatea în general nu se ocupă cu limitarea ci cu Infinitul și cu Absolutul.

Fiindcă Dumnezeu este infinit, te poți deschide chiar acum înspre a-l recunoaște în inima ta. Te poți deschide chiar acum înspre a-i simți prezența. Și îți poți aminti prin experiență faptul că ești în deplină siguranță și învăluit de Iubirea Lui Infinită.

Cu recunoștință,

Cosmin-Constantin Cîmpanu

Dacă materialele postate și informațiile primite te ajută, susține-mă prin plata unui abonament lunar:

MĂ ÎNSCRIU!

Abonează-te ca să păstrăm legătura și pe e-mail 📧

Datele tale sunt în siguranță. Nu îți voi trimite niciodată SPAM și te poți dezabona oricând.