Intenția

Mar 31, 2024

Intenția este esențială. E important însă de înțeles că „Intenția” nu e „gând”. Intenția e „sub gânduri”. În baza Intenției niște gânduri și experiențe apar.

De multe ori apare întrebarea: „Cum aleg Intenția?”. Întrebarea reflectă încercarea limitării de a-și explica Infinitul. Sau este încercarea liniarului de a-și explica non-liniarul.

Intenția este o polaritate interioară. Intenția este ca un soi de direcție. Îți poți imagina o cameră plină de obiecte și un fascicul de lumină. Felul în care poziționezi fasciculul de lumină este Intenția. Mai apoi, în funcție de poziționare, unele obiecte sunt luminate și altele nu.

Când Intenția este Integritatea, Iubirea, Adevărul, lucrurile tind să curgă armonios. Totuși în spectrul de potențiale la care ne oferă acces fasciculul Intenției există o sumedenie de nuanțe.

De multe ori apare întrebarea: „De ce experimentez disconfort dacă Intenționez Iubire?”.

S-ar putea ca uneori obiectul din încăpere spre care am îndreptat lumina să fie plin de praf. Iar când scuturăm praful se poate să tușim. Per ansamblu însă, experiența este conform Intenției. Iar a alege altă Intenție este pur și simplu o chestiune de polaritate interioară. Nu te poate învăța nimeni „cum” să o faci. Însă este o alegere interioară pe care tu o poți face instantaneu chiar acum.

Cu recunoștință,

Cosmin-Constantin Cîmpanu

Dacă materialele postate și informațiile primite te ajută, susține-mă prin plata unui abonament lunar:

MĂ ÎNSCRIU!

Abonează-te ca să păstrăm legătura și pe e-mail 📧

Datele tale sunt în siguranță. Nu îți voi trimite niciodată SPAM și te poți dezabona oricând.