O minciună repetată de ori de câte ori, tot nu devine adevăr

Nov 15, 2023

O minciună repetată de ori de câte ori, tot nu devine adevăr. 

Există multe informații care sunt incluse astăzi în sfera spirituală și care sunt pur și simplu false. Articolul de astăzi punctează două astfel de informații care sunt rulate în tăvălug și luate de bune de toată lumea fără să mai fie trecute prin niște filtre. Uneori și filtrul bunului simț ar fi suficient.

O astfel de informație care se duce tăvălug și nimeni nu își mai ia timpul pentru ca măcar să cugete asupra ei până să o dea mai departe zice așa: „Dacă poți să vizualizezi un vis sau un lucru pe care ți-l dorești, înseamnă că există la nivel astral și este în curs de materializare”. 

Afirmația este pur și simplu falsă. 

O să apelez la bunul tău simț. 

Te rog să îți imaginezi un elefant viu, roz, cu cap din fier și care în loc de picioare are mitraliere. Poți să vizualizezi acest tip de elefant fiindcă pur și simplu mintea poate să vizualizeze asta. 

Acum să zicem că cineva e suficient de nonconformist și își dorește un elefant din acesta ca animal de companie. Dacă poți să vizualizezi elefantul viu, roz cu cap din fier și care are mitraliere drept picioare, înseamnă că el există la nivel astral și este în curs de materializare? Ferească Dumnezeu! 😂

Prin urmare, afirmația conform căreia dacă poți vizualiza ceva înseamnă că acel ceva este în curs de materializare nu trece nici măcar testul bunul simț. Cu toate acestea poate fi auzită iar și iar într-o sumedenie de cercuri așa zis spirituale.

De fapt, pentru ca lucrurile să fie cât mai clare cu putință, ele pot fi descompuse în 3 categorii atunci când vorbim de imaginație, vizualizare și ce potențial din infinitul non-manifestat poate primi ștampila actualității. 

Categoria 1: Ne putem imagina lucruri care într-adevăr au existență, și pot deveni și potențiale actuale în planul în care ne aflăm.

Categoria 2: Ne putem imagina lucruri care într-adevăr au existență, dar nu pot deveni niciodată actuale în planul în care ne aflăm. Unele din chestiunile celebre care au fost văzute și care au și existență, dar nu în planul în care ne aflăm, o reprezintă evenimentele descrise în Biblie în apocalipsă. Toate acele chestiuni există, dar nu au treabă cu planul în care ne aflăm noi acum. Există numai în astral. 

Acesta este și motivul pentru care unii oameni care au capacități reale de a vedea diverse lucruri pe care oamenii în general nu le pot vedea, au ajuns să își ducă studenții într-o zonă iluzorie. Omul, date fiind capacitățile chiar a văzut că vine sfârșitul lumii, dar nu și-a dat seama că acele potențiale sunt specifice altui plan și nu se vor actualiza niciodată în planul în care noi ne aflăm. 

Categoria 3: Ne putem imagina lucruri care nu au deloc existență și nu pot deveni niciodată actuale nici în planul în care ne aflăm, nici în planurile astrale, nici oriunde altundeva. Ego-ul este un exemplu clasic de lucru imaginat care nu are existență deloc. 

Recomandarea este așadar pentru studentul spiritual să nu ia de bun tot ce este rostit de sute de ori în tăvălug în diverse cercuri așa zis spirituale, fiindcă de cele mai multe ori informațiile sunt repetate nemestecat fiindcă se prezintă ca facile și dau bine. De fapt se răspândesc asemeni unor viruși, în loc să aibă vreo legătură cu adevărul. 

Prima chestiune este așadar lămurită.

Mai există o a doua chestiune pe care articolul o punctează pe scurt. Dacă pentru prima bunul simț este suficient pentru a realiza că vorbim de un neadevăr, pentru a doua este necesară puțină pregătire spirituală. 

Foarte pe scurt va fi punctat următorul aspect. 

Poate ai mai auzit și tu că: „Nimic nu îi este imposibil lui Dumnezeu”. Ei bine, în final voi împărtăși cu tine care este un lucru care îi este imposibil lui Dumnezeu. 

Lui Dumnezeu îi este imposibil să nu mai fie Dumnezeu. 

Cu recunoștință,

Cosmin-Constantin Cîmpanu

 

Dacă materialele postate și informațiile primite te ajută, susține-mă prin plata unui abonament lunar:

MĂ ÎNSCRIU!

Abonează-te ca să păstrăm legătura și pe e-mail 📧

Datele tale sunt în siguranță. Nu îți voi trimite niciodată SPAM și te poți dezabona oricând.