Nedreptatea

May 23, 2024

Prin acceptarea faptului că fiecare fir de praf este la locul său în Infinitul Dumnezeirii, cedează sentimentul de nedreptate.

Nedreptatea este doar un concept mental imaginat. Nu are nicio legătură cu Realitatea spirituală. Prin identificare cu ego-ul și limitarea, te găsești în imposibilitatea de a procesa toate datele. Dacă ai putea să procesezi toate datele și toate informațiile prezente la nivelul Întregului, iluzia nedreptății ar putea fi instant recunoscută drept iluzie.

Spiritualitatea te invită ca pur și simplu să ai încredere în Dumnezeu. Este despre credință. Însă prin această încredere, beatitudinea Iubirii poate fi trăită și perfecțiunea a tot și toate poate fi recunoscută.

Este firesc ca ego-ul să opună rezistență. Ego-ul doar își face treaba. Amintindu-ți ceea ce ești, stă totuși în puterea ta să alegi Intenția de a recunoaște perfecțiunea din orice. Prin această Intenție, sentimentul de nedreptate dispare.

Totul este perfect și drept, chiar dacă mintea are zeci de argumente logice prin care justifică totul ca fiind imperfect și nedrept. Alegerea este la tine. Progresul spiritual intervine prin acceptarea faptului că, chiar dacă nu este logic, totuși totul este perfect și drept fix așa cum este.

Cu recunoștință,

Cosmin-Constantin Cîmpanu

Dacă materialele postate și informațiile primite te ajută, susține-mă prin plata unui abonament lunar:

MĂ ÎNSCRIU!

Abonează-te ca să păstrăm legătura și pe e-mail 📧

Datele tale sunt în siguranță. Nu îți voi trimite niciodată SPAM și te poți dezabona oricând.