Nu poți alege ce emoție simți

Oct 20, 2024

Nu poți alege ce emoție simți. Emoția pe care o simți reflectă poziționarea ta actuală. Ești deja poziționat mental într-un fel anume. Când poziționarea mentală se schimbă, emoțiile se schimbă. Emoțiile sunt tot energie mentală. Emoția este acumulare de gânduri. 

În absența oricărei poziționări de orice fel, orice emoție dispare. Când orice emoție dispare nu rămâne un vid. În absența oricăror poziționări poate fi descoperită Iubirea. Ceea ce numim Iubire nu este o emoție. Iubirea este Dumnezeu manifestat drept Viață. 

Ai ales deja ce etichetezi drept urât și ce etichetezi drept frumos, ce consideri bun și ce consideri rău, dorit/nedorit, plăcut/neplăcut și lista continuă aproape la infinit. Emoțiile apar din felul în care te poziționezi. Nicio situație nu conține emoții direct în ea. Emoția este rezultatul percepției. 

Poți alege atașamentul de alte gânduri și asta va conduce la schimbarea emoțiilor. Poți alege să cedezi atașamentul de orice gând, iar asta conduce la descoperirea Iubirii. Orice ai alege, emoțiile nu se cer suprimate sau ascunse, ci trăite conștient și observate. 

Dacă materialele postate și informațiile primite te ajută, susține-mă prin plata unui abonament lunar:

MĂ ÎNSCRIU!

Abonează-te ca să păstrăm legătura și pe e-mail 📧

Datele tale sunt în siguranță. Nu îți voi trimite niciodată SPAM și te poți dezabona oricând.