Teste

Mar 19, 2024

În viața studentului spiritual apar teste. Este ca și cum faptul că ai ajuns la un anumit nivel declanșează o testare din partea energiei aparent opuse. Opușii sunt o iluzie. Dualitatea este o iluzie. Testul însă pare foarte real, iar a-l trece este necesar pentru ca iluzia să nu se reenergizeze.

Imaginează-ți că întinzi o bârnă pe podeaua casei și mergi zilnic pe ea drept antrenament. La un moment dat o să simți că faci asta fără vreun efort. Și că ai ajuns la un anumit grad de măiestrie în a merge pe bârna așezată pe podea.

Testul va arăta ca și cum bârna va fi pusă pe marginile unei prăpastii. Dintr-o dată nu mai ai podeaua și bârna sub picioare, ci doar bârna. Eventual mai este adus și public care să asiste la eveniment și este pus special să strige la tine pentru a te descuraja. Iar acum ai de mers din nou pe bârnă. Ai mers de mii de ori pe bârnă. Ești maestru la mers pe bârnă, dar totuși nu ai făcut-o niciodată în acest mediu de test.

Unii oameni care merg pe drumul spiritualității tind să se supere atunci când sunt supuși testului. De fapt nu e nicio supărare. Testele se cer recunoscute drept teste, iar prin cedare în fața lui Dumnezeu pot fi trecute destul de ușor.

A recunoaște atât testul drept test cât și faptul că astfel de teste apar, prezintă utilitate pentru studentul spiritual.

Cu recunoștință,

Cosmin-Constantin Cîmpanu

Dacă materialele postate și informațiile primite te ajută, susține-mă prin plata unui abonament lunar:

MĂ ÎNSCRIU!

Abonează-te ca să păstrăm legătura și pe e-mail 📧

Datele tale sunt în siguranță. Nu îți voi trimite niciodată SPAM și te poți dezabona oricând.